Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bread Pit 2 - Aki szereti a Piri Toast

A cím csalóka, hiszen nem a híres hollywood-i színés, Brad Pitt a játék főszereplője, hanem Pit, a kenyér (angolul: bread) :). A feladat leírás elég egyszerű: juttasd Pit-et a pályán található zöld pirítósba, hogy jó ropogósra süsse át magát. A megvalósítás már nem lesz annyira egyszerű. A segítségedre lesznek a helyszíneken található tárgyat, állatok, melyekre ha rákattintasz, aktiválódnak. Próbáld meg minden egyes szinten összegyűjteni az elszórt sajtdarabokat is, hogy tökéletesen teljesítsd az adott pályát. Ha tetszett a játék, ugyanezen az oldalon megtalálhatod a Bread Pit játék első részét is.

A játékot ezen a linken: Bread Pit 2, vagy a képre kattintva érheted el:

logikai játék fejtörő játék logikai puzzle játék puzzle játék kenyeres játék pirítós játék point and click játék kattintgatós játék logikai fejtörő játék pirítós kenyér brad pitt

0 Tovább

Superdozer

Told a sárga buldózerrel a különböző helyen található farakásokat a kijelölt helyre. Kattints a pálya adott blokkjára és mozgasd oda a szuperdózeredet. Minden lépéskor csak egy blokkot csúsztathatsz fel, le, jobbra vagy balra. Minden pályán meg van adva, hogy maximálisan hány lépésből kell megoldanod a feladatot. A Superdozer játék egy igazán addiktív játék, tele izgalmas fejtörőkkel. A játék előrehaladtával egyre nehezebb pályákkal találkozhatsz. Minden megoldott rész után választhatsz, melyik úton szeretnél továbbhaladni. A pályákon a csillagokat az elért idő, az újrakezdések, és a mozgások alapján szerezhetitek meg. A játékban összesen 150 izgalmas pálya vár rátok!

A játék indításához kattints a képre:

logikai játék fejtörő játék gondolkodtató játék ingyen logikai játék online logikai játék logikai játék ingyen logikai játék online buldózeres játék tologatós játék

0 Tovább

Cut the Rope 2

A Cut the Rope játék hatalmas sikert aratott a Androdion, iOS-en és Windows Phone-on egyaránt. A második részt nagy várakozás előzte meg. A Cut the Rope 2 játék szintén nagyon jól sikerült, új játékelemekkel, új szereplőkkel és rengeteg színes pályával várja a játszani vágyókat. Rengeteg fejtörő feladvány, és gondolkodtató pálya került be az új részbe. A Cut the Rope 2 játékban a célod nem változott: etesd meg a kis figurát a pályán található cukrokkal. Bónusz pontokért próbáld meg összedni a pályán található csillagokat. A játékban több barátot is szerezhetsz, melyek később a segítségedre lesznek. 

A játék indításához kattints a képre:

cut the rope 2

0 Tovább

Stacko

A Stacko játék egy nagyon ötletes, de egyben kihívásokkal teli játék. Maga a játék irányítása rendkívül egyszerű: a különböző tartóelemkre kattintva a szomszédos színes blokkokat mozgathatod. Ha két színes blokk egymásra kerül, akkor már nincs esélyed őket szétszedni. Fontos, hogy a mintának megfelelő sorrendet alakítsd ki a pályák során, ha valamit mégis elrontanál, bármikor újrakezdheted az adott szintet. A Stacko játék elérhető számítógépen és telefonon egyaránt. A pályák nehezednek a játék előrehaladtával és újabb ötletes elemek is bekerülnek, melyek színesítik és egyben nehezítik is a játékot.


A játék elindításához egyszerűen kattints a képre!

stacko

0 Tovább

Cover Orange Wild West

A Cover Orange játékoknak már jó sok része jelent meg a flash játék világában. A legújabb rész egy különleges helyszínre, az amerikai vadnyugatra repíti el a játékosokat. A logikai játék során most is, mint a többi Cover Orange játékok részében, meg kell védened a különböző narancs figurákat a gonosz esőfelhő elől. Ejtsd le a tárgyakat a pályára úgy, hogy a narancs figurák a pályán található tárgyak védelme alá kerüljenek. Helyezz a fejük felé egy deszkát, vagy gurítsd őket egy fedett, védett tető alá. Amint elhelyezted a tárgyakat, meg is érkezik a felhő a képernyő bal széléről. Gonosz esőcseppei kíméletlenek, amint hozzáér egy narancsfigurához, elbuktad az adott pályát. Próbáld őket úgy megvédeni, hogy a pattogó esőcseppek elől védelmet kapjanak. A játék rengeteg pályával és még több fejtörővel lophatja be ismét a játéksook szívében magát.

Cover Orange Wild West játék

0 Tovább

Logikai játékok

blogavatar

Az internet legjobb ingyenes logikai játékait gyűjtjük össze nap mint nap ezen a blogon. Ha tetszenek a játékok, érdemes naponta visszanézned, mert hetente többször is frissítjük a tartalmat.

Utolsó kommentek