Már magyar nyelven is elérhető a GoodGame legújabb sikerjátéka, a Legends of Honor játék.

legends of honor legends of honor játék legends of honor magyar legends of honor magyarul legends of honor regisztráció legends of honor bejelentkezés legends honor legends of honor belépés

A játék óriási sikert aratott már a külföldi játékosok körében, most a magyar játékosok is kipróbálhatják magukat ebben az ingyenes középkori stratégiai játékban.

A készítők már több kiváló játékot készítettek el, mint például a magyar játékosok körében is jólismert Big Farm gazdálkodós, vagy a szintén háborús-stratégiai játék, a Goodgame Empire játék. A Legends of Honor játék egy középkori fantázia világban jjátszódik. A célod, hogy egy erős és biztos gazdasági alapot építs fel, megszervezd az erre épülő védelmet és katonaságot. A játék magyar nyelvű és teljesen ingyenes, egy egyszerű regisztráció után már bele is vetheted magad a kalandokba. A játékban jól kidolgozott gazdasági menedzsment, rengeteg épület, hős rendszer, szövetségi rendszer, klikk rendszer áll a játékosok részére. A folyamatos frissítéseknek hála, a Legends of Honor játék megunhatatlan.

A játékba való regisztrációhoz kattints a képre, vagy a következő linkre:

Legends of Honor regisztráció