Partnerünk hírei:

Október végén a Juventus Rádió vezérigazgatója bejelentette, hogy a népszerű budapesti rádió november 2-tól teljesen megújul, mind nevében, mind műsorstruktúrájában. A Sláger FM rádió indulását a hallgatóság megosztottan fogadta.

 

A változást hétfőtől már a hallgatók is észrevették. A Juventus Rádió története során számtalan megújuláson esett keresztül, de a hallgatói kutatások alapán változásra volt szükség. A hétfői naptól megváltozott a rádió neve, zenei struktúrája, a teljes szignál parkja és műsorai is teljesen átalakultak. Hauk Zoltán, a Rádió Juventus Zrt. vezérigazgatója közleményében jelzi, hogy a hallgatói kutatások alapján megújulásra van szüksége a rádiónak:

„A 25–65 évesek közötti korosztályban elvégzett kutatás alapján a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a 80-as évek zenéit sugározza, hangzásvilága a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja.”

A kutatás következményeképpen született meg a Sláger Rádió nyomdokai után a Sláger FM rádió, mint brand. A rádió megszületésével új műsorok is megjelentek, mint például a Helló Sláger!, Sláger Délelőtt, Sláger Délután vagy Sláger Kívánságműsor.

Sláger FM

A rádió az elkövetkezendő időszakban minden online és offline felületen népszerűsíti az új brand-et.

A rádió új szlogenje: Juventus a 103.9 Sláger FM-n - A legnagyobb slágerek változatosan.

Forrás: Radjo.hu