Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stacko

A Stacko játék egy nagyon ötletes, de egyben kihívásokkal teli játék. Maga a játék irányítása rendkívül egyszerű: a különböző tartóelemkre kattintva a szomszédos színes blokkokat mozgathatod. Ha két színes blokk egymásra kerül, akkor már nincs esélyed őket szétszedni. Fontos, hogy a mintának megfelelő sorrendet alakítsd ki a pályák során, ha valamit mégis elrontanál, bármikor újrakezdheted az adott szintet. A Stacko játék elérhető számítógépen és telefonon egyaránt. A pályák nehezednek a játék előrehaladtával és újabb ötletes elemek is bekerülnek, melyek színesítik és egyben nehezítik is a játékot.


A játék elindításához egyszerűen kattints a képre!

stacko

0 Tovább

Cover Orange Wild West

A Cover Orange játékoknak már jó sok része jelent meg a flash játék világában. A legújabb rész egy különleges helyszínre, az amerikai vadnyugatra repíti el a játékosokat. A logikai játék során most is, mint a többi Cover Orange játékok részében, meg kell védened a különböző narancs figurákat a gonosz esőfelhő elől. Ejtsd le a tárgyakat a pályára úgy, hogy a narancs figurák a pályán található tárgyak védelme alá kerüljenek. Helyezz a fejük felé egy deszkát, vagy gurítsd őket egy fedett, védett tető alá. Amint elhelyezted a tárgyakat, meg is érkezik a felhő a képernyő bal széléről. Gonosz esőcseppei kíméletlenek, amint hozzáér egy narancsfigurához, elbuktad az adott pályát. Próbáld őket úgy megvédeni, hogy a pattogó esőcseppek elől védelmet kapjanak. A játék rengeteg pályával és még több fejtörővel lophatja be ismét a játéksook szívében magát.

Cover Orange Wild West játék

0 Tovább

Mahjong

Az oldalunkra nem sok Mahjong játék került fel, de most pótoljuk ezt. Rengeteg olyan ember van, akinek a kedvencei közé tartoznak a mahjong játékok. A logikai játékokkal foglalkozó oldalunkat a következő hetekben mi is szeretnénk néhány mahjongg játékkal bővíteni. Az első lépést a mai napon meg is tesszük. A Mahjong nevezetű játék egy nagyon letisztult, könnyen kezelhető játék. Az ingyenes játék célja, hogy eltüntesd a pályáról az összes lapot. Ehhez nem kell mást tenned, mint párokat keresned. A párokat a szélekről vagy a függőleges részről tudod eltüntetni. Figyelj az idődre is, hiszen ha lejár, vége a játékodnak! Tüntesd el az összes lapot egy adott pályán, hogy továbbléphess egy nehezebb elrendezésű pályára!

Mahjong játék

0 Tovább

Laser Cannon 3 - Level Pack

A mai logikai játék egy már megjelent játék, a Laser Cannon 3 pályakiegészítője. Az első három rész már nagy népszerűséget szerzett magának, így hát a készítők úgy gondolták, kiadnak egy pályacsomagot is. Elmondhatom, hogy remekül összerakták a pályákat, egyre nehezedő, és egyre furfangosabb megoldásokkal megoldhatóak a pályák. Érdemes a lövöldözés megkezdése előtt elgondolkodni, hogy miként és állj neki a szörnyek elpusztításának.

A célod a játékban, hogy az összes szörnyet elintézd valamilyen módon. A Laser Cannon játékok készítője az A10, mindig remek hangulatú játékokat adnak ki! Kattints a képre, hogy elindítsd a játékot.

Laser Cannon 3 Level Pack játék

0 Tovább

Grafilogika

A rejtvényújságokból jól ismert grafilogika már sok ember kedvencévé vált, az egyszerű grafikai feladatoktól a bonyolúltabb logikai fejtörőkön keresztül minden megtalálható a játékban. Játssz az 5x5-ös könnyebb vagy a 15x15-ös nehezebb pályákon. Mindenki maga választja meg a nehézségi szintet. 

A játék rengeteg pályát tartalmaz, összesen több mint 100 féle figurát, alakzatot rajzolhatsz ki. Fogd meg tehát az egeredet, és irány a játék. További leírást a játékról az oldalon találhatsz. Kattints a képre és már játszhatsz is a Picross Madness játékkal. Sok sikert hozzá!

Grafilogika

0 Tovább

Logikai játékok

blogavatar

Az internet legjobb ingyenes logikai játékait gyűjtjük össze nap mint nap ezen a blogon. Ha tetszenek a játékok, érdemes naponta visszanézned, mert hetente többször is frissítjük a tartalmat.

Utolsó kommentek