Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sünidei almagyűjtés

Winter Insomnia

Segíts a kis állatnak összegyűjteni a téli betevőt! A feladatod minden egyes pályán összegyűjteni az almákat. Bónuszként a csillagokat is felszedheted, de ez nem feltétele a pálya teljesítéséhez! Kattints a kis sündisznóra, és máris léggömböt ereszt!

Winter Insomnia

0 Tovább

Itasd meg a halat - kiegészítő

Pour the Fish - Level Pack játék

Ebben az izgalmas logikai játékban a célod az, hogy a szárazon maradt halat megitasd a vízzel. Töröld le a pályaelemeket úgy, hogy a víz valamilyen módon a halhoz jusson. Siess, mert ha lejár az időd, akkor szegény hal pórul jár!

Pour the Fish Level Pack játék

0 Tovább

TNT zombik

TNT Zombies - Level Pack

Intézd el ebben a zombis játékban a pályán az összes élőholtat a dinamitokkal. Helyezd el a pálya különböző részein a dinamitokat, és robbantsd fel őket. Akkor dolgoztál ügyesen, ha az összes zombi eltűnt a pályáról!

TNT Zombies - Level Pack

0 Tovább

Szennyvízcsatorna lázadás

Sewerage Rebellion

Segíts ebben a logikai játékban a szennyvízcsatorna lakóinak, hogy beteríthessék az összes meglévő terület. Kattints a pályán található ágyúkra, hogy a lakókat kilőjék egyenesen. A célod, hogy az összes fehér négyzetre jusson egy szörnyecske!

Sewerage Rebellion

0 Tovább

10 másodperc

10 Seconds

Vezesd a vonatot ebben a logikai játékban a célhoz. Fordítsd a síndarabokat úgy a pályán, hogy a vonatnak tiszta útja legyen a célig. Vigyázz az ellenséges vonatokra, mert ha összeütközöl velük, akkor kezdheted előlről az adott pályát.

10 Seconds

0 Tovább

Logikai játékok

blogavatar

Az internet legjobb ingyenes logikai játékait gyűjtjük össze nap mint nap ezen a blogon. Ha tetszenek a játékok, érdemes naponta visszanézned, mert hetente többször is frissítjük a tartalmat.

Utolsó kommentek