Fishdom 3

A Fishdom sorozat immáron már a harmadik részével jelentkezik. Az előző részek is nagy sikert arattak, így hát a készítők úgy döntöttek elkészítik a harmadik részt. A feladatod ebben a részben sem változott: a célod, hogy egy gyönyörű akváriumot rendezz be halakkal és különböző dekorációs tárgyakkal, növényekkel.

Ez viszont nem megy olyan egyszerűen, hiszen elsőre nem tudsz megvásárolni mindent. Ehhez gyűjtened kell pontot a fő játékban.

Fishdom 3

A játék elején láthatod az akáriumodat, melyben eleinte csak egy halacska úszkál. A képernyő alján találhatod a menü ikonokat. A Store - a bolt, ahol vásárolhatsz. A boltban minden pontba kerül, illetve egyes halak és tárgyak csak egy bizonyos szint felett vásárolható meg. A szinteket a játékban növelheted. A kinti menüben találhatsz még etetőt, mellyel a haladat etetheted. Ha sokáig nem játszol, akkor a szivacsot kell használnod, hogy megtisztítsd az akváriumodat a piszoktól.

A főjáték igazából egy zuhatag játék, ahol a különböző figurákat kell cserélgetned ügyesen. A célod, hogy a játékmezőn sárgával jelölt négyzeteket átszínezd kékre. Ezt úgy teheted meg, hogy az alatta lévő figurákat eltünteted. Egy figura akkor tűnik el, ha három vagy több azonosat egymás mellé pakolsz.

Jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk a játékhoz!